ÄLGHORN, RÅDJURSHORN OCH ÄLGSOUVENIRER

Välkommen till Dutchmoose, en unik älgbutik i Våthult i Gislaveds Kommun. Vi är en nederländsk familj med ett stort natur- och älgintresse, vilket visar sig i vårt sortiment.
Vi har valt att ha vår hemsida på engelska med tanke på majoriteten av våra kunder som är från länder utanför Sverige. Samtidigt har vi många svenska kunder som har valt ut fina älg- eller rådjurshorn. Du är mycket välkommen att kontakta oss med din beställning på svenska.

TRANSPORT OCH PORTO

Det finns olika alternativ att handla hos oss. Vår butik har öppettider, som står på hemsidan. Om du vill besöka butiken utanför öppettider kan du alltid kontakta oss och då bokar vi en tid. Om du vill beställa via nätet, tar du kontakt med oss.
Älghorn är skrymmande gods. Avhämtning i vår butik är alltid billigast. Ibland går det att mötas upp någonstans. Skicka med posten är ett alternativ, vi har stora kartonglådor som rymmer älghorn. Kunden betalar portot. Vi bestämmer alltid tillsammans vilket frakt- eller leveranssätt som är bäst i just ditt fall. Välkommen att höra av dig till oss!  

VI KÖPER DINA ÄLGHORN OCH RÅDJURSHORN

Funderar du på att sälja dina älg- och rådjurshorn? Kontakta gärna oss via e-post eller fyll i kontaktformuläret. Det bästa är om du skickar bilder på hornen du vill sälja, så återkommer vi.